DHK pokal i Flensborg

VIP sponsorer

DHK pokal i Flensborg d. 6-8 april 2018

Traditionen tro har alle vores ungdomsspillere været afsted på afslutningstur. Igen i år gik turen til DHK pokal i Flensborg.

 

Allerede da vi mødtes ved KKIC fredag d. 6. april var humøret højt, og busturen til Flensborg var et festfyrværkeri af sang og musik og en masse glade spillere. På vej derned gjorde vi et stop ved Fleggaard. Her blev der provianteret slik, chips, chokolade, sodavand mm. til hele weekenden. 

 

Fredag aften blev brugt på indtjekning, opredning, spisning, banner og hygge. 

 

Lørdag blev der spillet kampe rundt i de forskellige haller.  Alle hold spillede nogle rigtig gode kampe, hvor der blev fightet og gået til stålet. U10 drenge tabte desværre alle 3 kampe, men kvalificerede sig alligevel til B-semifinale om søndagen. U14 pigerne spillede 1 uafgjort og tabte 2, og kvalificerede sig ligeledes til B-semifinalen om søndagen. U16 piger vandt 2 og tabte 1, og kvalificerede sig til A-finalen om søndagen. 

 

Efter alle kampe var færdigspillet var der fællesspisning i Fördehalle, samt aftenaktiviteter. Herefter gik turen tilbage til overnatningsstedet, hvor der traditionen tro skulle konkurreres imellem holdene og trænerne. Alle havde planlagt nogle gode og aktive konkurrencer. Der blev gået til stålet, for alle vil vinde. Det var tæt løb, men det blev U16 pigerne der løb af med sejren og håneretten frem til næste år. Herefter var der hygge på programmet. 

 

Søndag, efter oprydning og nedpakning, drog alle 3 hold endnu engang afsted til de forskellige haller for at spille dagens vigtige semifinaler og finaler. U10 drenge spillede en flot semifinale, men måtte desværre se sig slået. U14 piger spillede ligeledes en flot semifinale, men måtte ligesom U10 se sig slået. I løbet af eftermiddagen samledes alle i Idrætshallen, for at kunne heppe på vores U16 piger i finalen. U16 pigerne spillede en flot finale, men måtte desværre se sig slået. Stort tillykke til U16 pigerne med den flotte 2. plads. 

 

Efter alle finaler var færdigspillet var der fælles præmieoverrækkelse i Idrætshallen, og herefter gik turen hjemad mod Korup. I bussen hjem var der ligesom på turen derned, højt humør og god stemning.

 

Ved hjemkomst til KKIC var der stadig gang i musikken og megafonerne, og forældrene stod klar med flag og kram på parkeringspladsen. 

 

DHK pokal har endnu engang været en fantastisk afslutningstur, hvor der er blevet spillet en masse god håndbold og hvor alle spillere har bidraget til fællesskabet. De har på kryds og tværs heppet på hinanden, hygget sig sammen og taget sig godt af hinanden, og der er i hvert fald ingen i Flensborg der er i tvivl om at vi kommer fra Korup. 

 

Et stort tak skal lyde til alle de forældre der i løbet af weekenden har været forbi hallerne. Det er altid rart med opbakning og støtte hjemmefra. Tak. 

 

Tusind tak for en god tur til alle deltagere. 

 

De bedste hilsner Sabrina, Mads, Lotte, Bo, Natasja & Aksel